Just nu

Vad vill du ska hända under stadstriennalen?

Publicerat 2020.09.24

    Nu kan du vara med och bygga innehåll till Stadstriennalen! Allmänheten bjuds in att skicka idéer och förslag på programinnehåll till Stadstriennalen 2021. Inga idéer är för små, stora, krångliga, omöjliga eller enkla. Ett antal förslag och idéer kommer att väljas ut och realiseras. 

    Stadstriennalen efterfrågar sådant som är otänkbart, enkelt, stort och smått som aktiverar stadsrum och mellanrum i staden. Idéer och förslag för staden och av staden – sådant som inkluderar flanörer, cyklister, barn och unga, pensionärer och alla däremellan kommer att premieras. Det kan vara ett LAN-party, en dancebattle på taket till Nordstan eller markmålning längs avenyn.

    Stadstriennalen bjuder nu in professionella såväl som icke-professionella konstnärer, designers, arkitekter, skapare och tänkare att föreslå en idé för program/struktur/plattform som kan realiseras som en del av stadstriennalen.

    Varje idé som genomförs får en budget och stöd i form av infrastruktur, produktionskompetens och administration. Förslag som tar en plats eller yta i anspråk och välkomnar människor att stanna kvar, mötas och interagera - på ett pandemianpassat sätt. Förslagen ska vara anpassade till rådande covid-19 restriktioner. 

    Ansökan går ut den 1 november. Läs mer om processen och se inbjudan här.