Dela lokal med mig - Brewhouse

Dela lokal med mig - Brewhouse

Publicerat 2024.02.23

Hej! Jag har en lokal på ca 23kvm på Brewhouse, Gårda som jag vill dela med dig! Jag har tröttnat på att sitta själv plus att det vore trevligt att få ner hyran.

Jag heter Peter och jobbar med ljud & musikproduktion, men låt inte det skrämma dig. Mycket av det jag gör kan göras på hörlurar.

Jag är bara här kontorstider, så det finns möjlighet för dig att använda lokalen kvällar & helger. Jag tänker även att vi skulle kunna dela på vissa dagar i studion så att man kan ta ut svängarna ordentligt emellanåt.

Hyran ligger i dagsläget på 8220kr/månaden, som vi då skulle dela på. I hyran ingår allt: El, internet, värme, kyla, vatten osv. Byggnaden är även väldigt säker med taggar/nycklar och koder. Det är tillgång dygnet runt. Nattetid patrulleras den även av Securitas och lokalen ligger på plan 3.

Jag letar efter någon kul typ! Du behöver inte vara musiker men gärna verksam inom något kreativt… Men inte heller det är ett måste. Så länge du är seriös, respektfull och trevlig så ska vi nog komma överens.

Beroende på ditt behov så kan vi hitta någon lösning på hyresdelning, men ser gärna att du vill nyttja lokalen minst 2-3 dagar i veckan.

Vi hörs! Allt gott, Peter peter@quaint.se