Hyr du ut en festlokal eller festvåning i Göteborg?

Hyr du ut en festlokal eller festvåning i Göteborg?

Publicerat 2023.03.23

Har du en lokal i Göteborg som du också hyr ut för fest? Det kan vara en festlokal eller en festvåning. Då kan du just nu få en gratis annons i ett år på https://www.xn--festvninggteborg-hob52a.se (gäller fram till 15 april)

Skriv ett mail till mig på info@eventguiden.se så lägger jag in din annons.

Om du hyr ut en festvåning och vill annonsera den för potentiella kunder, är det viktigt att inkludera relevanta detaljer i annonsen för att locka till sig rätt kunder och öka chanserna för bokningar.

Först och främst bör du inkludera en kort beskrivning av lokalen och dess kapacitet. Ange också vilken typ av evenemang som passar i lokalen, till exempel bröllop, födelsedagsfester eller affärsmöten.

Det är också viktigt att nämna vilka tjänster som är tillgängliga i lokalen, som catering, dekorationsmöjligheter eller musikunderhållning. Om det finns några begränsningar i lokalen, till exempel parkeringsproblem eller vissa restriktioner, såsom ljudnivåer, bör detta också nämnas i annonsen.

Slutligen, ange detaljer om prissättning, inklusive avgifter för bokning, avbokning, eventuella extraavgifter och eventuella rabatter eller erbjudanden som är tillgängliga för potentiella kunder. Ju mer detaljerad och informativ din annons är, desto större chans att locka till sig kunder som bokar din festlokal/festvåning.