Jobba med oss i Kville! Lunch på kafé Llama Lloyd ingår!

Jobba med oss i Kville! Lunch på kafé Llama Lloyd ingår!

Publicerat 2023.11.16

Det finns en liten oas i Kville där merparten av biltrafiken är trafikskole-elever som backar runt hörn. I detta centrala lugn finns stans minsta (?) och trevligaste (!) co-workingspace!

Där finns ett gäng flexibla platser med en episk konstvägg som backdrop till ditt zoom-möte samt tre höj- och sänkbara skrivbord en halvtrappa upp.

Förutom det du förväntar dig av ett space så som svinsnabbt internet (1000/500 Mbit) gott specialkaffe och trevligt folk att tjôta med finns på andra sidan gatan ett kafé där lunch ingår de vardagar kafét är öppet (normalt tis-fre). Där kanske du kommer i samspråk med nån annan än mig, Robin, som driver alltihop.

Det finns just nu två lediga egna skrivbord samt fler flexibla platser. Det finns lite olika upplägg beroende på vad du har för behov, välj mellan en dag i veckan, klippkort eller all-in med eget skrivbord. Kom förbi kafé Llama Lloyd och snacka med mig! Ta en lunch och testa att jobba i spacet resten av dagen!

Konstnären bakom karaktärerna på bilden är Tea Berglund som just nu ställer ut i #8bitgalleri på kafét och som du hittar som @meatjuice_by_t.b på insta.

Även spacet har en egen insta: @coworkingspaceLL (men vill du skicka DM är jag oftare inloggad på @llamalloyd).

Mig når du enklast på 070-2009484 eller robin@llamalloyd.se

Mer info om spacet:
https://www.llamalloyd.se/coworkingspace