KOB Konsthantverk och bilder

KOB Konsthantverk och bilder

Publicerat 2020.08.07

SÖKES!

Hej! Vi är ett gäng konsthantverkare i Göteborg som saknat ett mindre galleri med bra villkor att ställa ut och sälja vårt skapande i. Vi har nu tagit saken i egna händer och inom snar framtid är butiken KOB - konsthantverk och bilder ett faktum. Men för att det ska va möjligt med de avgifter mm vi drömt om söker vi nu fler som vill vara med. Vi söker dig som skapar utifrån ett hållbart perspektiv, med respekt både för naturen och människan.

Du får: Hylla/vägg/plats i butiken att displaya ditt skapande Egen utställning i skyltfönstren en gång/år + gemensam fönsterutställning inför jul 10 stådagar/år (alltså bemanna butiken tio dagar/år)

Avgift 500kr/mån. Ingen provision. Uppsägningstid 6 månader

Vi som är engagerade just nu arbetar med silversmide, textil, mixed media och glasfusing men vi söker olika konstformer för att skapa en härlig och inspirerande butik!

Butikslokalen ligger på Kobbarnas väg 12 i Göteborg (nära systemet vid Olskrokstorget)

”KOB är en ideell förening vars huvudsyfte är att väcka, underhålla och utbreda intresset för konst, konsthantverk och slöjd genom att sälja medlemmars egentillverkade produkter samt synliggöra individerna bakom produkterna och sprida kunskap om hantverket bakom konsten.”

Intresserad? Har du frågor? Maila oss på konsthantverkochbilder@gmail.com!