Lediga studios i HantVerket

Lediga studios i HantVerket

Publicerat 2021.10.06

Lediga ateljér finnes! I de fantastiska hallarna i Slakthusområdet Gamlestaden finns HantVerket. Detta är en hubb för olika former av hantverk. Hos oss har vi exempelvis grafisk design, keramiker, arkitekt, smeder, illustratör mm. Vi har nu några ateljéstudios ledigt och söker dig som vill vara en del av detta härliga gäng. Man kan jobba individuellt om man vill - men har nära till hands till sina "kollegor" i huset för gemenskap och utbyte av ideér och inspiration. Vi medverkar också gemensamt i olika evenemang ( frivilligt) exempelvis Kulturnatta etc. Du får en egen ateljé som är öppen 24/7 med tillgång att boka kurser eller workshops eller ha utställningar - utan extra kostnad. Du har också tillgång till "verkstad" där en del verktyg finns att låna. Vi bygger succesivt upp verktygsparken - efter de önskemål som framkommer. Hyrorna är subventionerade via projekt från Västra Götaland och Göteborgs Stad. Vidare är vi ett affärsdrivet projekt - vilket innebär att du själv kostnadfritt får stöd, råd och verksamhetsutveckling inom ditt företagande. Vi vet att det är tufft i bland att driva företag - men tillsammans blir vi starkare. Vill du dela ateljé med någon går det fint. Vi har just nu följande ateljér ledigt för omgående inflyttning. 8 kvm 1333 kr mån/ inkl. fri tillgång till workshop / galleri och verkstad. 15 kvm / 2500 kr mån/ inkl. fri tillgång till workshop / galleri och verkstad. 24 kvm / 4000 kr mån / inkl. fri tillgång till workshop / galleri och verkstad.

Du har självklart även tillgång till kök. Allt är nyrenoverat hos oss. Vi är också hcp anpassade med ramp in i huset och övriga utrymmen.

Jobbar du med grafisk formgivning, fotografi, vävning, silversmide, keramik, finsnickeri, förgyllning, dekormålning, textil i någon form eller liknande - SÖK. Vi vill gärna ha så bred bredd som möjligt i HantVerket.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning av lokalerna.

Mvh, Petra Lindskog Verksamhetsansvarig petra.lindskog@foretagarna.se www.hantverketvast.se