Musikbranschevent i Göteborg - Make It Live

Musikbranschevent i Göteborg - Make It Live

Publicerat 2024.04.17

Göteborgs Surr Arena blir epicentrum för nya möjligheter i musikbranschen med ’MAKE IT LIVE!’

Det är dags att omdefiniera spelreglerna för LIVE-musik. Tänk om DU, oavsett om du är artist, arrangör, lokalägare, eller en del av den passionerade publiken, är nyckeln till mer möjligheter.

Under en kort och intensiv afterwork ger vi dig en möjlighet att upptäcka några av musikindustrins hetaste nyheter i en av Göteborgs mest spännande arenor.

'MAKE IT LIVE' är inte bara ett event – det är en rörelse mot en ljusare livescen. Var där när det händer!

Alla vill ha mer musik och många vill se ett större utbud av LIVE-spelningar. Artister vill hitta sin scen, liten eller stor, och många aktörer vill fylla krogen och eventlokaler med hjälp av professionella evenemang. Även om vi alla har samma mål finns det ofta allt för många risker och utmaningar som håller tillbaka den levande scenen.

-EasyArr är ett nytt arrangörsverktyg som tar bort både vana och ovana arrangörers ekonomiska risker. Ett Kulturens AirBnb som gör det så lätt och tryggt att arrangera att vem som helst kan starta ett arr inom en timme.

-Globack bygger lösningar för artistutveckling med ett mission att maximera potential.

-Eventstaden är en app som samlar liveevenemang i hela Sverige på ett ställe.

-Brewhouse Inkubator stöttar entreprenörer och startups inom musik, scen och ny teknik som tänker nytt och vill framåt.

Vi brinner alla för livebranschen och dess utveckling. Därför bjuder EasyArr, Globack och Brewhouse Inkubator tillsammans med Surr Arena in till en kväll av nätverkande, samtal och en grym konsert. Här finns möjlighet för organisationer i branschen, artister och band, arrangörer, lokalägare och andra bolag med nya lösningar och idéer inom den kreativa sektorn att mötas tillsammans med målgruppen, publiken!

Kom och skapa nya möjligheter för dig och din publik den 25 april 2024!

Åldersgräns 18 år.