nytt kontorsrum uthyres (2-5 personer)

nytt kontorsrum uthyres (2-5 personer)

Publicerat 2020.11.09

Vi bygger idag ett nytt kontorsrum på c:a 22 kvm i vårat kontorskollektiv på fabrik 42. Här finns det plats för 4-5 skrivbord inkulsive förvaring. Perfekt för ett litet företag att växa i. Det finns möjlighet att även få det möblerat. Månadshyra för detta rummet är 8000 kr + moms.

I samma byggnad så driver vi två kontorshotel på Fabriksgatan som heter Fabrik 38 och 42, två separata lokaler i samma byggnad men som drivs i gemensam regi. Här finns fotostudio, stor lounge, 30 tal kontorsplatser, liten modellverkstad, pingisbord, kök, konferensrum och ett stort kontaktnät.

Idag sitter ett tiotal företag som arbetar med produktutveckling, möbeldesign, grafisk form, sälj, marknadsföring, 3d illustration, administration, takläggning, programmering, copy, arkitektur m.m.

Målet är att skapa en gemenskap och en arbetsplats främst för dig som inte har några kollegor. Visionen är att hitta en mix av verksamheter där vi som sitter tillsammans kan få och ge input på varandras idéer. På Fabriken finns det nästan alltid någon på plats att ta en kaffe eller luncha med och inte minst någon att ta med på after work. Nästan som en kollega.

Månadshyra för kontorsplats 2138 kr. ex moms.

Parkering finns i området men ingår inte i hyran.

Välkommen på visning! info@markusjohansson.com / 0706448755