Skrivbordsplats / Delat rum i Kviberg!

Skrivbordsplats / Delat rum i Kviberg!

Publicerat 2021.09.14

Söker du kreativ yta eller skrivbordsplats är du välkommen till vårt anrika hus i Kviberg!

Vi har just nu en plats ledig i delat rum / skrivbordsplats, hyra 1.600 ex moms. Inflytt omgående om så önskas eller så snart ni kan. Hela rummet är på ca. 10m2. Ni delar rummet med en manusförfattare/animatör.

I hyran ingår internet, el, larm, avfallshantering och förvaringsutrymmen. I huset finns kök, 3 toaletter, tvättrum/målarrum, lunchrum, mörkrum, dusch och en stor vind med kallverkstad och förrådsutrymme.

Huset är en vacker 1800-talsbyggnad på 230m2 som har renoverats varsamt under åren. Vårt hus är en del i en större herrgård med tillhörande landeri och nyrenoverad lada. Vi har även en stor trädgård som får nyttjas av oss och våra två grannhus. Hela vårt område ligger alldeles intill Säveån i ett lugnt område omgiven av grönska med gångavstånd till buss- och spårvagnshållplatser, lunchrestauranger och en ICA.

Adressen är Kvibergsnäs Allé 24, 41571 Göteborg.

Vi som driver verksamheten är Patrik Forsell och Hanna Sköld. Patrik är filmklippare och Hanna är regissör, manusförfattare och animatör. I huset sitter det just nu folk som sysslar med fotografi, film, 3D-design, musik, animation, stand-up & bygghantverk.

Är ni intresserade eller har ytterligare frågor, tveka inte att höra av er till Patrik på telefon: 0735166036 eller mail: forsellpatrik@gmail.com.

Väl mött!