Bild: Art & Business

 Bild: Art & Business

ADA gör

ADA gör: Art & Business

Publicerat 2019.09.04

  • ADA
  • Affärer
  • Inspiration

När man har jobbat ett tag som kreatör kan det vara läge att vidareutbilda sig, både i hur entreprenörskapet kan vässas men också det konstnärliga uttrycket. En påfyllning på alla fronter helt enkelt. Vi har satt samman en inspirerande workshopserie som ska göra just detta.

Under hösten 2019 har du som professionell utövare nu en unik möjlighet att delta i denna serie workshops inom konstnärlig utveckling och kulturellt företagande. Kursen består av tre delar: Entreprenörskap, Konstnärlig utveckling - arbeta med feedback och Konstnärlig utveckling - bygg din egen handlingsplan. Kursledare kommer både från det kreativa näringslivet och den konstnärliga akademin. Personlig handledning ingår.

Art & Business är en satsning för att öka kunskapen om företagande hos kreatörer och konstnärer. Syftet med denna skräddarsydda fördjupning är att stärka dig som varit verksam ett par år och känner att du behöver utvecklas vidare.

Sista dag att ansöka är den 29/9, och datumen för workshoparna är sedan i november och december. Utbildningen är kostnadsfri, (men oanmäld utbliven närvaro kommer att debiteras).

All detaljinfo finns på länken nedan och alla anmälningar går via Kulturakademin. Till dessa workshops kommer vi sätta samman en dynamisk grupp på 20 personer, därför ska man skicka in CV samt motivering till ansökan.

-

*Art & Business är ett pilotsamarbete mellan Kulturakademin, Kultur i Väst, Högskolan för scen och musik och ADA / Business Region Göteborg.

Läs mer här