Just nu

Hur kan design främja affärsutveckling?

Publicerat 2020.12.01

    Hur kan man säkerställa att ett företag utvecklar rätt erbjudanden och produkter som verkligen möter kundernas och användarnas behov? Vad är design och hur kan det användas i affärsutveckling? Hur kommer det sig att företag som använder design nästan dubblerar intäkter och avkastning jämfört med andra företag?

    SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, vill bidra till en hållbar samhällsutveckling ekonomiskt, socialt och miljömässigt genom att inspirera företag och organisationer att använda design som förhållningssätt och process i utvecklingsarbete.

    Under två förmiddagar den 9 och 11 december anordnar SVID en digital kurs för dig som jobbar med rådgivning eller affärsutveckling att lära mer om designprocessen och hur den kan implementeras i en organisation. Den lär också ut metoder för att skapa kundinsikter och öva på kundresan utifrån flera företagscase. Kursen leds av Fredrik Forsman, som är projektledare och utbildar i designmetodik på SVID.

    Kursen är kostnadsfri och genomförs digitalt i Zoom med en dag mellan tillfällena. Du kommer därefter att få möjlighet till individuell coachning. Coachningstillfället bokas i samband med kursavslutet. Ta chansen att 

    Läs mer och anmäl dig senast den 4 december här.