Lokalt

Kom med oss i PopUpstudion!

Publicerat 2016.12.21

  • ADA

Under 2016 har vi på ADA tillsammans med Forsman & Bodenfors, White arkitekter, Stylt Trampoli, Designkanalen och Lövheden Cengiz drivit en PopUpstudio i Bergsjön.

Varje företag och verksamhet har själva valt hur de vill lägga upp arbetet i Bergsjön, tanken är att spräcka innerstadsbubblan som det är så lätt att fastna i för de stora byråerna. Och i förlängningen att bidra till ökad mångfald inom kreativa näringar.

Vi har använt lokalen som arbetsplats, mötesrum, filmvisningsrum, föreläsningssal, workshop-plats, rådgivningslokal, pop-up”restaurang” och utbildningslokal, och fortsätter i samma eklektiska spår under 2017.

Och nu kommer julklappen: vi öppnar upp för fler parter från de kreativa branscherna att vara med. Det viktiga är att du vill sitta och arbeta vid Rymdtorget (inte på heltid, utan vi delar på dagarna), göra utåtriktad verksamhet och är öppen för samarbeten.

Kontakta Karin Persson på karin.persson@adasweden.se för att få reda på mer, och vänta inte för antalet platser är begränsat.

PopUp-studion i Bergsjön