Bild: Bureau of Land Managemen/Flickr Creative Commons

 Bild: Bureau of Land Managemen/Flickr Creative Commons

Omvärlden

Redo för världen?

Publicerat 2019.02.12

  • ADA event
  • ADA fokus: Internationalisering
  • Affärer
  • Göteborg
  • Nätverk
  • VGR

Sverige är inte allt. Det finns en hel värld utanför som kanske är intresserad av just det du har att sälja, om än det är tjänster eller varor. Att jobba internationellt, att exportera, kan se så olika ut för olika företag. Vissa blir bara stora utomlands medans andra bygger upp en trygg bas här hemma innan de tar sina första internationella steg. Många sitter ensamma i enmans- eller fåmansföretag och kämpar med dessa frågor. Kanske kan ni, lite med vår hjälp, stötta varann?

I samband med Internationella Handelsdagen tänkte vi samla ihop er som är intresserade av export. Syftet är att ge en bild av stödsystemet inom export samt lägga grunden till ett exportnätverk inom kulturella och kreativa näringar.

- Linda Emilsson från Business Region Göteborg berättar om möjligheterna till exportfrämjande genom regionalt exportcenter.
- Olle Jonäng från Västra Götalandsregionen tar med erfarenheter från andra exportnätverk.

-------------

Plats: Park Avenue Hotel, Bankettsal 1

Tid:  den 28/2, kl 14-16

Det är ingen entré till detta möte om export för KKN, men dagen i övrigt kostar 495 kr att delta på (programmet i övrigt ligger på förmiddagen). Vi bjuder på lite enklare fika. Platserna är något begränsade så vänta inte med att anmäla dig.

Maila till: info@adasweden.se för att boka din plats