à la London Designmarknad - Online Marknad

à la London Designmarknad - Online Marknad

Publicerat 2020.08.28

à la London Online Market är en designmarknad på Instagram där 95 nytänkande designers inom mode, konst och inredning samlas under en helg. Det blir precis som en vanlig marknad – fast du sitter hemma i soffan och botanisera bland alla fina saker. Ta del av marknaden genom att följa @alalondon och #alalondonONLINEmarket på Instagram.

à la London kickstartar hösten med en onlinemarknad 28-30 augusti. På Instagram #alalondonONLINEmarket och @alalondon skapas ett myller av härlig design, tävlingar med fina designpriser och livesändningar där designers bjuder på en inblick i deras värld.

à la Londons vision har sedan starten 2010 varit att lyfta nya designtalanger och att, genom designmarknader, skapa en inspirerande plats för göteborgare att hitta nyskapande design. Men i och med corona behövs nya lösningar. Därför arrangeras nu à la London Online Market, en designmarknad på Instagram. Med 95 designers som deltar kommer det att finnas massvis med snygg, smart och rolig design inom mode, konst och inredning. Tänk dig en vanlig marknad fast online. Du kan sitta hemma och shoppa nytänkande, spännande och småskalig design – helt coronasäkert.

Så här fungerar det!

• Start fredag 28:e augusti kl. 16.00. Slut söndag 30:e augusti kl. 20.00.

• På kontot @alalondon kommer du hitta presentationer av alla designers. Inför marknaden blir det tävlingar med fina priser från olika designers som du kan vinna. Och du kommer att få veta allt om de livesändningar som flera designers kommer att hålla under helgen.

• Under #alalondonONLINEmarket kommer alla designers att presentera sina produkter och erbjudanden. Flödet blir ett myller av design, en marknadsplats likt en vanlig marknad - fast digitalt. Så klicka in på hashtaggen, välj fliken för ”senaste” och botanisera bland allt fint. Köper gör du direkt från designerna genom att följa deras anvisningar i inläggen.

• Håll också koll på Stories för @alalondon där det kommer att delas erbjudanden och annat roligt från våra designers innan och under marknadshelgen.

• På fredagen den 28:e blir det After Work på distans för lite extra härlig stämning. Sätt på lite skön musik, fyll glaset med något gott, kanske koppla upp dig med dina vänner och var med på à la London Online Market.

I samband med 10-årsjubileumet i våras väljer à la London att fokusera ännu mer på hållbarhet och tar nu hänsyn till designernas miljöarbete när urvalet av designers görs. Att handla från designers som producerar i liten skala är i sig miljösmart vad gäller kvalitet, livslängd, produktionsförhållanden, transporter och att pengarna går tillbaka närområdet.

Think big shop small har alltid varit ett motto för à la London, och nu är det viktigare än någonsin. Det gäller att stötta små, kreativa företag för att de ska klara sig i den här coronakrisen. Med à la London Online Market vill arrangörerna stötta designers som har det tufft. Var med och stötta dem du med och få samtidigt något snyggt och unikt. Win-Win!

Så, in och följ #alalondonONLINEmarket och @alalondon redan nu för att inte missa något!

Datum: 2020.08.28

Tid:

Plats: https://www.instagram.com/alalondon

Arrangör: à la London Designmarknad

Webbsida: https://www.alalondon.se