à la London Juldesignmarknad

à la London Juldesignmarknad

Publicerat 2021.11.20

80 designers och massvis med ny, spännande och småskalig design. à la London Juldesignmarknad är tillbaka på Auktionsverket Kulturarena med en helt fantastisk uppställning lokala formgivare. Perfekt fört att hitta unika och personliga julklappar.

20-21 november ställer à la London till med en hejdundrande juldesignmarknad och fyller de vackra lokalerna på Tredje Långgatan med ny och spännande design av alla de slag från 80 designers. Det blir en stor blandning av design, mode, konst och inredning. Här får du prova, klämma och känna på produkterna och du får möta formgivaren bakom. Hälften av designerna är med på juldesignmarknaden för första gången för att du som besökare ska få en ny upplevelse varje gång.

à la London juldesignmarknad är ingen traditionell julmarknad med tovade tomtar och brända mandlar. Här hittar du i stället unika och personliga julklappar med design i fokus. Perfekt för den moderna tomten!

à la London har arrangerat designmarknader med lokala, småskaliga designers sedan 2010. Målet är att lyfta små, kreativa företag men också skapa en arena i Göteborg där du som besökare kan hitta nyskapande design. Think big shop small!

Med pandemin i åtanke kommer vi att göra flera saker för att undvika trängsel. Vi ökar framkomligheten, släpper in färre personer samtidigt och har långa öppettider så att du som besökare kan välja att komma när det är lite mindre folk, Öppettiderna är 10-18 båda dagarna och mest välbesökt brukar marknaden vara mitt på dagen på lördagen.

Välkommen!

www.alalondon.se @alalondon

à la London Juldesignmarknad • 20-21 november, kl. 10-18 • Auktionsverket Kulturarena, Tredje långgatan 9 • 80 designers • Entré 60 kr, barn under 12 år gratis • Mer information på www.alalondon.se

Datum: 2021.11.20

Tid: 10:00

Plats: Auktionsverket Kulturarena, Tredje långgatan 9

Arrangör: à la London Designmarknad

Webbsida: https://www.alalondon.se