à la London Juldesignmarknad

à la London Juldesignmarknad

Publicerat 2023.11.25

På à la London Juldesignmarknad hittar du unika och nytänkande julklappar skapade av 90 upcoming designers. Det blir en härlig blandning av design, mode, konst och inredning.

25-26 november samlar à la London 90 designtalanger på vackra Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan 9. Det blir en spännande blandning av allt från mode och accessoarer till konst och inredning, och du handlar direkt från designerna själva.

Det här är ingen traditionell julmarknad med tovade tomtar och brända mandlar. På à la London hittar du istället snygga, smarta, roliga och unika julklappar med design i fokus att lägga under granen. Perfekt för den moderna tomten!

Hälften av alla designers är med för första gången och andra hälften är en blandning av favoriter från tidigare marknader. Det gör att du som besökare får en ny upplevelse vid varje marknad och möjligheten att upptäcka det senaste inom småskalig, lokal design.

Think big, shop small!

À LA LONDON JULDESIGNMARKNAD: • 25-26 november. • Lördag och söndag kl. 10-18. • Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan 9. • Entré 60 kronor, gratis för barn under 15 år. • Mer info: www.alalondon.se

Datum: 2023.11.25

Tid: 10:00

Plats: Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan 9

Arrangör: à la London Designmarknad

Webbsida: https://www.alalondon.se