Emililia Linderholm - utställningen "Livskraft"

Emililia Linderholm - utställningen "Livskraft"

Publicerat 2022.09.17

Vernissage lördagen den 17 sept kl 12-16 Emilia kommer att närvara under hela vernissagen. Kl 13 kommer hon att berätta om sin konst och vi får även höra henne sjunga för oss. Utställningen visas t.o.m. den 2 okt. Varmt välkomna in i hennes värld av färg och frihet!

Emilia Linderholm är bildkonstnär och formgivare i glas, bosatt i en liten by i Småland. Inspiration hämtar hon från sitt förflutna i ett liv i musik och opera, hon har förutom utbildning i konst studerat på Operastudion på Göteborgsoperan. Ofta finns en eller flera kvinnliga gestalter med i hennes verk. 2020 erhöll Emilia Smålands akademins Kulturpris och 2021 kom hennes bok ”Färg och frihet” ut som också kommer finnas till försäljning på galleriet. Emilia arbetar i olja och akryl men även i glas. Hennes verk finns också i små upplagor Digigrafier /digitala grafiska blad som alla är signerade och numrerade.

Läs mer om Emilia Linderholm på : www.rivercitygallery.se

Vid frågor är du välkommen att ringa eller maila oss. Tel: 070 - 284 20 50 E-post: monica@rivercitygallery.se

Öppettider: Ons-tors kl 13-17, fre-sön kl 12-15 Vernissagehelgen lör-sön kl 12-16

Hitta hit: Galleriet ligger på Monsungatan 57, Göteborg. Mittemot Bockkranens busshållplats på Västra Eriksberg. Du tar dig lätt hit med bil eller buss 16. Gratis parkering i två timmar på gatan. Det går också att ta Älvsnabben till hållplats Eriksberg och därifrån en promenad på några minuter. Följ kajen från färjeläget, över röda bron som går över Eriksbergsdockan och fram till Monsungatan.

Datum: 2022.09.17

Tid: 12:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57, Göteborg

Arrangör: RiverCity Gallery

Webbsida: http://www.rivercitygallery.se