Filmvisning och konstnärssamtal

Filmvisning och konstnärssamtal

Publicerat 2022.10.13

Filmvisning och konstnärssamtal Filmvisning av Good Life, regisserad av Marta Dauliūtė och Viktorija Šiaulytė, med efterföljande samtal med Marta Dauliūtė och Pilvi Takala. Välkommen till en filmvisning av Good Life, där visionära idéer för framtiden tar form i ett exklusivt nyliberalt kollektiv i centrala Stockholm.

Både filmen och det efterföljande konstnärssamtalet fokuserar på temat arbete i relation till anställningsfrågor och dåliga arbetsvillkor i Sverige.

Programmet är en del i en filmvisningsserie som arrangeras av Västra Götalandsregionen under 2022 och 2023. Genom att placera filmvisningar och efterföljande samtal i konsthallar vill Västra Götalandsregionen bidra till nya perspektiv och ett vidare diskussionsunderlag.

Inbjudna gäster är: Marta Dauliūtė, en av regissörerna till filmen Good Life och Pilvi Takala, konstnär och aktuell med utställningen Om ditt hjärta vill som visas på Röda Sten Konsthall mellan 3 september och 20 november. Samtalet leds av Maja Kekonius, filmkonsulent på Västra Götalandsregionen.

Datum: torsdag 13 oktober Tid: kl 17-19.30 Film: Good Life, 2022 (72 min) Kostnad: gratis Språk: filmen är på svenska med engelsk text.

Konstnärssamtalet är på engelska. Arrangemanget är ett samarbete mellan Röda Sten Konsthall och Västra Götalandsregionen.

Datum: 2022.10.13

Tid: 17:00

Plats: Röda Sten Konsthall

Arrangör: Röda Sten Konsthall

Webbsida: http://rodasten.se/rs_events/view/Filmvisningochkonstnarssamtal.10.13/?lang=se