Frukostsamtal med Stina Wirsén och Rojin Pertow

Frukostsamtal med Stina Wirsén och Rojin Pertow

Publicerat 2021.06.02

Vad gör en bra bild- och formbeställare?

Välkommen till ett publikt och digitalt samtal med Stina Wirsén, illustratör, författare och konstnär och Rojin Pertow, chefredaktör på Galago.

De kommer att diskutera hur man går tillväga för att bli en kompetent bild- och formbeställare och formens potential och roll i vårt samhälle som i högre grad än någonsin är styrt av bildkommunikation. Frukostsamtalet vänder sig till dig som är nyfiken på vilka möjligheter det finns med att använda sig av illustration i din bransch och/eller för dig som är verksam inom samtida konst, arkitektur, form och design

STINA WIRSÈN är verksam som illustratör, författare och konstnär sedan 30 år. Hon har arbetat som illustratör på Dagens Nyheter sedan tidigt 90-tal och illustrerat över 50 böcker. Stina arbetar också med teater, kostym och scenografi, senast med föreställningen "Får jag vara med?" för Dramaten i Stockholm. (Foto: Maria Annas)

ROJIN PERTOW är chefredaktör på serie- och satirmagasinet Galago. Hon är också kulturjournalist och frilansskribent samt utbildad socialantropolog.

Anmäl dig senast 31 maj till linn.gall@vgregion.se

Foto: Alejandra Cerda

Datum: 2021.06.02

Tid: 09:00

Plats: Hur: Teams (Länk till frukosten, skickas till dig som är anmäld).

Arrangör: Illustratörcentrum och Kulturutveckling VGR

Webbsida: https://www.facebook.com/events/526636431718377/