Konstutställning med Jan Axelsson, Tomas Lacke och Lloyd Tabing

Konstutställning med Jan Axelsson, Tomas Lacke och Lloyd Tabing

Publicerat 2021.11.25

I utställningen med namnet ”Abstrakt och i gränslandet” möter vi tre konstnärer och deras magiska abstrakta verk. Jan Axelsson, Tomas Lacke och Lloyd Tabing

Jan Axelsson som låter det abstrakta och minimalistiska tillsammans med duk och trä skapa sitt eget uttryck. Tomas Lacke som eftersträvar att återskapa naturen i närbild genom färger och kontraster på duken, helst utan synliga penseldrag eller ingrepp. Lloyd Tabing vars verk är distinkta och kraftfulla men ändå ger en känsla av elegans och enkelhet som talar till betraktaren.

Vernissage lördag den 13 nov kl 12-16 Konstnärerna är på plats under vernissagen. Utställningen visas t.o.m. den 28 nov. Varmt välkomna!

Öppettider: Ons-tors kl 13-17, fre-sön kl 12-15 Vernissagehelgen lör-sön kl 12-16

Tel: 070 - 284 20 50 E-post: monica@rivercitygallery.se

Hitta hit: Galleriet ligger på Monsungatan 57, Göteborg. Mittemot Bockkranens busshållplats på Västra Eriksberg. Du tar dig lätt hit med bil eller buss 16. Gratis parkering i två timmar på gatan. Det går också att ta Älvsnabben till hållplats Eriksberg och därifrån en promenad på några minuter. Följ kajen från färjeläget, över röda bron som går över Eriksbergsdockan och fram till Monsungatan.

Datum: 2021.11.25

Tid: 13:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57, Göteborg

Arrangör: RiverCity Gallery

Webbsida: http://www.rivercitygallery.se