Mensur Beslagic, utställningen "The Legends"

Mensur Beslagic, utställningen "The Legends"

Publicerat 2021.05.02

Mensur Beslagic 1-16 maj 2021 Varmt välkomna!

I utställningen "The Legends" får vi möta många kända personer från konst-, musik-, litteratur- och vetenskapsvärlden. Konstnären Mensur Beslagic ställer ut porträtt där han målat med olja på duk och använt sig utav den spännande tekniken pointilism, med inriktning på fauvism. Mensur är intresserad av former, såväl som färger och komposition, vilket man kan se i målningarna.

Mensur bor och är verksam i Göteborg, men har sina rötter i Bosnien och Herzegovina. Han har en lång akademisk konstutbildning, bl a från Academy of Fine Art in Sarajevo och han har deltagit i både separat- och grupputställningar i flera länder

Vernissage lördag den 1 maj kl 12-16 Utställningen pågår t.o.m. den 16 maj 2021.

På grund av den rådande situationen med Covid -19 är antalet besökare i galleriet begränsat till max 4 personer åt gången. Mer information om vad vi gör för att ditt besök skall bli så tryggt som möjligt finns på vår hemsida. För dig som känner dig osäker över att besöka oss, erbjuder vi möjlighet att boka ett privat besök. Ring eller maila oss!

Tel: 070 - 284 20 50 E-post: monica@rivercitygallery.se

Öppettider: Ons-tors kl 13-17, fre-sön kl 12-15 Vernissagehelgen lör-sön kl 12-16

Hitta hit: Galleriet ligger på Monsungatan 57, Göteborg. Mittemot Bockkranens busshållplats på Västra Eriksberg. Du tar dig lätt hit med bil eller buss 16. Gratis parkering i två timmar på gatan. Det går också att ta Älvsnabben till hållplats Eriksberg och därifrån en promenad på några minuter. Följ kajen från färjeläget, över röda bron som går över Eriksbergsdockan och fram till Monsungatan.

Datum: 2021.05.02

Tid: 12:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57, Göteborg

Arrangör: RiverCity Gallery

Webbsida: http://www.rivercitygallery.se