Susanna Arwin i utställningen "Med handväskan som vapen"

Susanna Arwin i utställningen "Med handväskan som vapen"

Publicerat 2023.03.04

Susanna Arwin visar måleri, grafik, brons och glas i utställningen ”Med handväskan som vapen”

Vi är glada att återigen få hälsa Susanna Arwin välkommen med en utställning hos oss. Susanna Arwin är en konstnär ständigt aktuell i svensk offentlighet. Hennes verk strålar av civilkurage med uppmaning till mod och att ha hjärtat på det rätta stället när det gäller. Susanna Arwin är för många starkt förknippad med ”tanten med väskan” och genom hyllningar till starka tanter som stabilt står upp för ett humant perspektiv i sin orubbliga vanlighet. Med handväskan som vapen om så krävs.

För Susanna Arwin har uttrycket alltid växlat mellan olika tekniker och bildspråk, alltefter vad som skall sägas genom henne. Hon arbetar med skulptur, målningar och collage. Hon tillverkar sitt eget papper av linnemassa där de läderhårda arken bryts ned för att sedan byggas ihop igen i collage. Hennes skulpturer formges och skapas i glas, porslin, brons och betong.

Utställningen visas t.o.m. den 12 mars. Varmt välkomna!

Öppettider: Ons-tors kl 13-17, fre-sön kl 12-15

Tel: 070 - 284 20 50 E-post: monica@rivercitygallery.se

Hitta hit: Galleriet ligger på Monsungatan 57, Göteborg. Mittemot Bockkranens busshållplats på Västra Eriksberg. Du tar dig lätt hit med bil eller buss 16. Gratis parkering i två timmar på gatan. Det går också att ta Älvsnabben till hållplats Eriksberg och därifrån en promenad på några minuter. Följ kajen från färjeläget, över röda bron som går över Eriksbergsdockan och fram till Monsungatan.

Datum: 2023.03.04

Tid: 12:00

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57, Göteborg

Arrangör: RiverCity Gallery

Webbsida: https://www.rivercitygallery.se/