Temautställning "Fåglar"

Temautställning "Fåglar"

Publicerat 2021.09.15

”Fåglar” 4 - 19 september

Höstsäsongen startar upp med en temautställning där den gemensamma nämnaren är fåglar. De deltagande konstnärerna är: Niclas och Jessica Fännick (skulptur), Åsa Södergren (collage och måleri), Anna Törnqvist (måleri), Ulrica Elmberg (keramik), Anita Forsman (måleri), Hampus Lejon (måleri), Filippa Levemark (måleri) Marc Dagorn (keramik)

Vernissage lördag den 4 sept kl 12-16 Utställningen visas t.o.m. den 19 sept. Varmt välkomna!

På grund av den rådande situationen med Covid -19 är antalet besökare i galleriet begränsat så att vi kan undvika trängsel. Mer information om vad vi gör för att ditt besök skall bli så tryggt som möjligt finns på vår hemsida. För dig som känner dig osäker över att besöka oss, erbjuder vi möjlighet att boka ett privat besök. Ring eller maila oss!

Tel: 070 - 284 20 50 E-post: monica@rivercitygallery.se

Öppettider: Ons-tors kl 13-17, fre-sön kl 12-15 Vernissagehelgen lör-sön kl 12-16

Hitta hit: Galleriet ligger på Monsungatan 57, Göteborg. Mittemot Bockkranens busshållplats på Västra Eriksberg. Du tar dig lätt hit med bil eller buss 16. Gratis parkering i två timmar på gatan. Det går också att ta Älvsnabben till hållplats Eriksberg och därifrån en promenad på några minuter. Följ kajen från färjeläget, över röda bron som går över Eriksbergsdockan och fram till Monsungatan.

Datum: 2021.09.15

Tid:

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57, Göteborg

Arrangör: RiverCity Gallery

Webbsida: http://www.rivercitygallery.se