TOMAS LACKE måleri och skulptur

TOMAS LACKE måleri och skulptur

Publicerat 2021.01.16

I årets första utställning presenterar vi Tomas Lacke. Vi har tidigare visat hans skulpturer och nu har vi glädjen att få visa en hel utställning med både hans måleri och skulpturer.

”Som autodidakt har jag arbetat experimentellt för att hitta nya vägar genom konsten. Jag använder olika stilar och materialval för att komma dit jag vill. Dom abstrakta verken är inspirerade från vår natur. Det är färgerna och kontrasterna från vår natur i närbild som jag vill eftersträva på duken, helst utan synliga penseldrag eller ingrepp… jag vill att det ska se ut som om dukarna har skapat sig själva. Jag arbetar även med skulpturer utskurna ur stål som i kombination med måleriet eller, när det är i offentlig miljö, tillsammans med vår natur skapar nya uttryck.” Tomas Lacke

Vernissage lördag den 16 januari kl 12-16 Utställningen visas t.o.m. den 31 januari. Varmt välkomna!

Öppettider: Vernissagehelgen lör-sön kl 12-16 Ons-tors kl 13-17, fre-sön kl 12-15 Övriga dagar och tider finns möjlighet att boka besök.

Hitta hit: Galleriet ligger på Monsungatan 57, Göteborg Mittemot Bockkranens busshållplats på Västra Eriksberg. Du tar dig lätt hit med buss 16 eller bil. Gratis parkering i två timmar på gatan. Alternativt Älvsnabben till hållplats Eriksberg och därifrån en promenad på några minuter. Följ kajen från färjeläget, över röda bron som går över Eriksbergsdockan och fram till Monsungatan.

Datum: 2021.01.16

Tid:

Plats: RiverCity Gallery, Monsungatan 57, Göteborg

Arrangör: RiverCity Gallery

Webbsida: http://www.rivercitygallery.se