Lokalt

Vill ni vara med i GbgOpen 2019?

Publicerat 2019.02.01

  • ADA
  • ADA fokus: Etnisk mångfald inom kreativa näringar
  • Göteborg
  • Kommunikation
  • Reklam

Vill ni nå ut till nya grupper av ungdomar och få chans att träffa morgondagens talanger? Förra året tog vi hit sommarjobbskonceptet #SthlmOp och startade GbgOpen. Vi matchade kompetens från ungdomar som vanligen inte finns i kommunikationsbranschen, reklambyråer, Yrgos studenter, ett uppdrag från kommunen med kommunens sommarjobbssatsning. Och det blev så himla bra! Så i år gör vi om det igen fast större. Vill ni vara med?

Fem byråer tog förra året emot 20 ungdomar under tre sommarveckor i juni. I år dubblar vi omfattningen, eftersom projektet blev så lyckat! Ungdomarna var nöjda, byråerena var nöjda och alla samarbetspartner likaså!

Byråerna står för en avgränsad arbetsplats, arbetsmaterial samt en nära kontakt med ungdomarna, som är 3-5 st och går första året på gymnasiet. (Yrgos kommunikationsstudenter står för den mer löpande handledningen.) Vi har redan rekryterat några nya byråer som vill delta men har några platser kvar.

Vi söker så nu runt tre nya byråer, vill ni vara med? Kontakta Karin Persson på ADA för mer detaljerad info och för att bolla intresset.

Här kan ni läsa om förra årets satsning

Här finns bilder på projektets insta